Healthy and Simple Recipes for Busy People | mealezo.com

A food collection with hundreds of easy to make, healthy and delicious recipes.

3 Kinds of Exercise That Boost Heart Health

3 min read

Fyysinen aktiivisuus on iso askel kohti hyvää sydämen terveyttä. Se on yksi tehokkaimmista työkaluistasi sydänlihaksen vahvistamiseen, painonhallintaan ja korkean kolesterolin, korkean verensokerin ja korkean verenpaineen aiheuttamien valtimovaurioiden ehkäisyyn. Voi aiheuttaa kohtauksen tai aivohalvauksen.

Naiset vetää ennen moottoripyörällä ajamista.
On myös totta, että täyden kunnon saavuttamiseksi tarvitaan erilaisia harjoituksia. “Aerobinen harjoittelu ja vastusharjoittelu ovat tärkeitä sydämen terveydelle”, sanoo Johns Hopkinsin liikuntafysiologi Carrie J. Stewart, ADD. Vaikka joustavuus ei suoraan edistä sydämen terveyttä, se vaikuttaa. Tämä on tärkeää, koska se tarjoaa hyvän pohjan aerobiselle suoritukselle. ja voimaharjoituksia tehokkaammin.”

Näin erityyppiset harjoitukset voivat auttaa sinua.

Aerobinen harjoitus
Mitä se tekee: Stewart sanoo, että aerobinen harjoittelu parantaa verenkiertoa, mikä puolestaan alentaa verenpainetta ja sykettä. Lisäksi se parantaa yleistä aerobista kuntoasi esimerkiksi juoksumattotestillä mitattuna ja parantaa sydämen minuuttitilavuutta (kuinka hyvin sydämesi pumppaa). Aerobinen harjoittelu alentaa myös tyypin 2 diabeteksen riskiä ja, jos sinulla on jo diabetes, auttaa hallitsemaan verensokeria.

Esimerkkejä: reipas kävely, juoksu, uinti, pyöräily, tenniksen pelaaminen ja hyppynaru. Sydämen pumppaus on aerobista harjoittelua, jota lääkärit pitävät mielessä, kun he suosittelevat vähintään 150 minuuttia kohtalaista liikuntaa viikossa.

Vastustusharjoittelu (voimatyö)
Mitä se tekee: Stewart sanoo, että vastusharjoittelulla on tarkempi vaikutus kehon koostumukseen. Ihmisille, jotka ottavat liikaa kehon rasvaa (mukaan lukien suuri vatsa, joka on sydänsairauksien riskitekijä), se voi auttaa vähentämään rasvaa ja rakentamaan laihaa lihaksia. Tutkimukset osoittavat, että aerobisen harjoittelun ja vastustustyön yhdistelmä voi auttaa alentamaan HDL-kolesterolia (hyvä) ja LDL-kolesterolia.

Kuinka paljon: American College of Sports Medicinen mukaan vähintään kaksi ei-peräkkäistä vastustusharjoittelupäivää viikossa on hyvä peukalosääntö.

Esimerkkejä: vapaat painot (kuten käsipainot, käsipainot tai tankot), harjoittelu painokoneilla, vastusnauhoilla tai fyysisen vastusharjoittelun avulla, kuten punnerrukset, kyykkyt ja leuannostot.

 

Sinusle sopiva kunto
Tämä artikkeli tai osio tarvitsee lähteitä tai viittauksia, jotka näkyvät uskottavissa, kolmannen osapuolen julkaisuissa.

Mikä on tämänhetkinen kuntotasosi?
Jollekin, joka on juuri aloittamassa kuntokävelyä, sattaa olla vaikeuksia intensiivisen uuden ohjelman kuntosalilla. “Sinun e tarvitse liittyä kuntosalille ja tehdä jotain intensiivistä”, Martin sanoo. mitä mitä valitsetkin, varmista, että lääkärisi on kunnossa ennen kuin aloitat.

Kirjanpitäjän muokkaama?
Harkitse täydentäviä toimia. Jos olet juoksija, painoharjoittelu voi tyastö erilaisia lihasryhmiä. Jos nostat painoja, jo jooga voi auttaa sinua venymään. Monet Trendkikäät ohjelmat kutsuvat itseään “hybridiharjoituksiksi” ja yhdistävät kuntotavoitteet.

Mikä on unelmasi?
Hän oli hyvin onnellinen saadessaan harrastaa seksiä, ja hän oli hyvin onnellinen. Pidät jostain pidempään, jos se vetoaa itsessään – jos se sisultää musikkia, josta pidät, tapahtuu ulkona tai anna sinulle olla johonkin ihmisiin.

Mikä vuohen päässä on niin merkittävää?
Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Vähennä, jos sinulla on hyvin hengenahdistusta tai kipua, Martin sanoo.

“Jos olet liian aggressioninen ja tunnet olosi erittäin huonoksi sen jälkeen, saatat olla masentunut jatkamasta”, sanoo Martin. “Liquinta ei tuo yhdessä yössä, joten sinun on löydettävä jotain, joka toimii sinulle ja jota voit ylläpitää pitkällä aikavälillä.”